Wellness

A Zsóry Gyógy- és Strandfürdő a szálloda szomszédságában, 11 hektáros ősfás parkban, élménymedencékkel, gyógy- és termál medencékkel, úszómedencével, gyermekmedencékkel várja a vendégeket.

Bővebben

A Zsóry gyógyvíz Magyarország legjobb gyógyvizei közé tartozik, kémiai összetételnek köszönhetően számos betegség kezelésére, gyógyítására alkalmas. Hatása orvosilag igazolt.

Bővebben

Kertre néző wellnessrészlegünk a nagy üvegfelületeknek köszönhetően szellős és világos. Itt találhatók medencéik és szaunáink is.

Bővebben

Finn- és infraszauna, gőzkabin, jégkút és sókabin segíti a feltöltődést, szaunamestereink pedig kényeztető felöntésekkel várják.

Bővebben

Gyógyvízre épülő kezeléseink, gyógycsomagjaink betegségek megelőzésére, sérülések utókezelésére, rehabilitációra is kiválóak. Konzultáljon szakembereinkkel, és válasszon masszázsaink, kezeléseink közül.

Bővebben

A halpedikűr egyre trendibb módja a természetes, hatékony és kíméletes lábápolásnak. A kezelés ideje alatt a test és a lélek kényeztetése is garantált.

Bővebben

Az ajánlat ideális választás, ha egy röpke felfrissülésre vágyik. Ebédajánlatunk teszi teljessé az egész napos wellnesst.

Bővebben
MEGÉRI ITT FOGLALNI
Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Nincs foglalási díj