Rendezvénytermek

A Balneo Hotel Zsori és a Rendezvényközpont Matyóföld szívében, Budapesttől egy órányira, Egertől 15 km-re, az M3 autópálya mellett található.

22 különböző méretű teremmel, illetve számos indoor és outdoor programmal áll a családi és céges rendezvények rendelkezésére. Sokoldalú lehetőségeinknek köszönhetően a kicsi, néhány fős elegáns találkozóktól a nagyszabású, akár 1000 fős konferenciákig a legkülönbözőbb rendezvényeknek tudunk helyet biztosítani.

  • Kiváló konyha, catering
  • Sokoldalú, kényelmes termek korszerű felszereltséggel 
  • Rendezvényszervezőink nem ismernek lehetetlent
  • Vendégközpontú, otthonos fogadtatás!

Zsóry terem

200 fős, nagy ablakainak köszönhetően természetes fénnyel megvilágított. Az elhúzható falakkal néhány perc alatt 3 teremre osztható.

Panorama terem

Exkluzív terem a legfelső emeleten található. Három oldalról természetes fénnyel megvilágított, és gyönyörű panorámával rendelkezik, amelyet a teremhez kapcsolódó teraszról is élvezhetnek a vendégek. Elegáns berendezése és egyedi adottságai különleges rendezvényhelyszínné teszik. A teraszon akár grillpartik vagy koktélpartik megszervezésére is lehetőség nyílik. 

President room

A 10 fős kis tárgyalóterem a Panorama terem szomszédságában található, ideális helyszíne lehet elegáns megbeszéléseknek. A szomszéd termekkel együtt szintén sokoldalú lehetőségeket kínál.

Boardroom

A 4 fős, elegáns tárgyalóterem a Panorama és a President termek mellett várja a vendégeket, a legfelső emeleten.

Balneo Hotel - Panoráma terem
Balneo Hotel - Zsori terem
Balneo Hotel - President room

A BALNEO HOTEL ZSORI THERMAL & WELLNESS**** TERMEINK ADATAIT AZ ALÁBBI ÖSSZEFOGLALÓ TÁBLÁZATBAN TEKINTHETI MEG:


Rózsa Liget Rendezvényközpont:

2023. tavaszán nyitott modern rendezvényközpontunk többfunkciós terekkel, összesen 500 fő befogadóképességgel, modern technikai eszközökkel, a környék egyik legszínvonalasabb éttermének a Rózsa étterem kulináris élményeire alapozva áll rendelkezésre. Közvetlen, ingyenes parkoló a közelben.

140 négyzetméteres rendezvényterem, amely 2 teremre szekcionálható. Kapcsolódó kiszolgálóhelyiségekkel tesszük a rendezvény lebonyolítását zavartalanná. Korszerű, minden igényt kielégítő fény- és hangtechnika, és természetesen gyors vezeték nélküli internet áll a  vendégek rendelkezésére. 


A ZSÓRY LIGET HOTEL & SPA***SUPERIOR TERMÉNEK ADATAIT AZ ALÁBBI ÖSSZEFOGLALÓ TÁBLÁZATBAN TEKINTHETI MEG:


Rózsa Étterem:

100 fős rendezvényterem, 3 részre szekcionálhatóan, modern hang-és vizuáltechnikával felszerelt. Közvetlen átjárás biztosított az étterembe, így a rendezvényt kísérő catering ellátás kényelmesen kivitelezhető. 


A RÓZSA ÉTTEREM TERMEINEK ADATAIT AZ ALÁBBI ÖSSZEFOGLALÓ TÁBLÁZATBAN TEKINTHETI MEG:


Zsóry Liget Camping & Resort****

Természetközeli, ősfás parkban elhelyezkedő napfényes termünk kiváló kisebb csapatok számára. 


 A CAMPING TERMEINEK ADATAIT AZ ALÁBBI ÖSSZEFOGLALÓ TÁBLÁZATBAN TEKINTHETI MEG:


A Camping & Resort területén belül található Vendégházunkban a szállóvendégektől teljesen elszeparált klubhelységünk tökéletes helyszíne a laza hangvételű rendezvényeknek.


A VENDÉGHÁZ TERMEINEK ADATAIT AZ ALÁBBI ÖSSZEFOGLALÓ TÁBLÁZATBAN TEKINTHETI MEG:


AJÁNLATKÉRÉS

Garantáltan a legjobb ár
Közvetlen kapcsolat a szálláshellyel
Azonnali információ szolgáltatás
Foglalások rugalmas kezelése
Extra szolgáltatások foglalása szobafoglalása mellé