Nyugdíjas gyógypihenés

Balneo Hotel - Nyugdíjas gyógypihenés

Pihenni bárhol lehet, nálunk megfiatalodik!

Nyugalom, kényelem, kényeztető szolgáltatások és gyógyító, megfiatalító gyógyvíz. Kell ennél több egy ideális pihenéshez?

Szállodánkban kiemelt figyelmet kapnak nyugdíjas vendégeink. Itt megtalálhatják, amitre vágynak: teljes kényelem, kényeztető, minőségi szolgáltatások, ínycsiklandó ízek kavalkádja, és nem utolsó sorban kedves, gondoskodó vendéglátás.

Wellness & SPA részlegünkön nem egyszerű fürdőzést kínálunk, hanem feltöltődést és újjászületést, a Zsóry gyógyvíz által. Szolgáltatásainknak köszönhetően már egy alkalom után is sokkal lendületesebbnek, egészségesebbnek érzi majd magát.

A két részre osztott medencében mindkét oldalon ülőpadkákat is kialakítottunk, hogy át tudják adni magukat a fürdőzés élvezetének.

A gyógy- és termálfürdőben 3 különböző hőfokú fedett gyógyvizes medence, külső élménymedence kiúszási lehetőséggel, 5 dögönyözővel, gombával, pezsgőágyakkal és derékmasszírozóval kínál felfrissülést, gyógyulást. Ezen kívül külső gyógymedence, külső gyógyvizes "Nosztalgia" medence is rendelkezésre áll. 

Különlegesség, hogy minősített gyógyszállónk gyógyvizes medencéje egyenesen a forrásból kapja a jótékony hatású, 34-38  C fokos Zsóry gyógyvizet. A kalcium - magnézium – hidrogén-karbonátos, magas szulfidkén tartalmú hévíz 1968 óta hivatalosan is gyógyvíz minősítésű. Alkalmas reumás megbetegedések, ízületi kopások, sérülések, ortopédiai műtétek gyógyítására, kezelésére. Javítja az anyagcserét, fokozza a szervezet ellenállóképességét.

Tegyen minket próbára,

és élvezze szállodánk gyógyító,

meghitt hangulatát és vendégszeretetét!

FOGLALJON ITT, GARANTÁLTAN A LEGJOBB ÁRON!

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak 2 perc alatt!

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!

Garantáltan a legjobb ár
Közvetlen kapcsolat a szálláshellyel
Azonnali információ szolgáltatás
Foglalások rugalmas kezelése
Extra szolgáltatások foglalása szobafoglalása mellé