Zsóry Gyógy- és Strandfürdő

A Zsóry Gyógy- és Strandfürdő a szálloda szomszédságában,

11 hektáros ősfás parkban, élménymedencékkel, gyógy- és termál medencékkel, úszómedencével, gyermekmedencékkel várja a vendégeket.

Saját forrása van, melyből az ország egyik legjobb és leghatásosabb gyógyvízével tölti meg medencéit. 

Az élményfürdőben és uszodában többek között pezsgőágyak, hidromasszázs fülkék, csésze alakú pezsgőmedence, nyakzuhatagok, sodrófolyosó, hullámmedence, csúszdák, feszített víztükrű úszómedence biztosítják a kellemes kikapcsolódást.

A gyógy- és termálfürdőben egyebek mellett 3 különböző hőfokú fedett gyógyvizes medence, külső élménymedence kiúszási lehetőséggel, 5 dögönyözővel, gombával, pezsgőágyakkal és derékmasszírozóval kínál felfrissülést, gyógyulást. Ezen kívül külső gyógymedence, külső gyógyvizes "Nosztalgia" medence, 2 fedett gyermekpancsoló (nem gyógyvizes) és fedett, 6 fős pezsgőfürdő is rendelkezésre áll. 

A szabadtéri strandfürdő területén további élmény- és gyerekmedencék, csúszdapark, gyógymedencék gazdagítják a kínálatot. 

A wellness-szolgáltatások között szaunavilág, gőzkabin, sókamra, különböző masszázsok is találhatók, ám a fürdő gyógykezeléseket és terápiákat is kínál széleskörű szolgáltatásai között. A választékot súlyfürdő, iszappakolás, tangentorkezelés és gyógytorna, illetve wellness-elemek színesítik.

A gyógyvízről

A kalcium - magnézium – hidrogén-karbonátos, magas szulfidkén tartalmú hévíz 1968 óta hivatalosan is gyógyvíz minősítésű. Alkalmas reumás megbetegedések, ízületi kopások, sérülések, ortopédiai műtétek gyógyítására, kezelésére. Javítja az anyagcserét, fokozza a szervezet ellenállóképességét. 

Kevesen tudják, hogy a Zsóry-fürdő szolgálja ki a csaknem kétszáz ágyassá bővített Mozgásszervi Rehabilitációs Központ balneológiai kezelésre beutalt betegeket is.

A Zsóry Gyógy- és Strandfürdőben
közel 80 éve milliók gyógyulnak meg,
vagy lelnek enyhülést panaszaikra.

Garantáltan a legjobb ár
Közvetlen kapcsolat a szálláshellyel
Azonnali információ szolgáltatás
Foglalások rugalmas kezelése
Extra szolgáltatások foglalása szobafoglalása mellé