Wellness

A Zsóry Gyógy- és Strandfürdő a szálloda szomszédságában, 11 hektáros ősfás parkban, élménymedencékkel, gyógy- és termál medencékkel, úszómedencével, gyermekmedencékkel várja a vendégeket.

Bővebben

A Zsóry gyógyvíz Magyarország legjobb gyógyvizei közé tartozik, kémiai összetételnek köszönhetően számos betegség kezelésére, gyógyítására alkalmas. Hatása orvosilag igazolt.

Bővebben

Kertre néző wellnessrészlegünk a nagy üvegfelületeknek köszönhetően szellős és világos. Itt találhatók medencéik és szaunáink is.

Bővebben

Finn- és infraszauna, gőzkabin, jégkút és sókabin segíti a feltöltődést, szaunamestereink pedig kényeztető felöntésekkel várják.

Bővebben

Gyógyvízre épülő kezeléseink, gyógycsomagjaink betegségek megelőzésére, sérülések utókezelésére, rehabilitációra is kiválóak. Konzultáljon szakembereinkkel, és válasszon masszázsaink, kezeléseink közül.

Bővebben

A halpedikűr egyre trendibb módja a természetes, hatékony és kíméletes lábápolásnak. A kezelés ideje alatt a test és a lélek kényeztetése is garantált.

Bővebben

Az ajánlat ideális választás, ha egy röpke felfrissülésre vágyik. Ebédajánlatunk teszi teljessé az egész napos wellnesst.

Bővebben
Garantáltan a legjobb ár
Közvetlen kapcsolat a szálláshellyel
Azonnali információ szolgáltatás
Foglalások rugalmas kezelése
Extra szolgáltatások foglalása szobafoglalása mellé