Safe & Clean Program

SAFE & CLEAN PROGRAM

Szállodánk mindig is nagy hangsúlyt fektetett az alapvető higiéniás feltételek biztosítására, de a koronavírus megjelenése óta fokozottabb tisztasági intézkedésekre van szükség, ezért dolgoztuk ki a SAFE & CLEAN PROGRAM-ot. A program lehetővé teszi, hogy még szervezettebben biztosítsuk vendégeink biztonságát egy tiszta és minden higiéniai sztenderdnek megfelelő környezetben.

 

AMIT EGYMÁSÉRT TEHETÜNK

Zárt helyiségben a kiszolgáló személyzet számára újra kötelező a maszk használata. Vendégeinkre jelenleg nem vonatkozik a rendelet, de saját magunk és egymás védelme érdekében kérjük, hogy viseljen Ön is maszkot a közösségi terekben. 

 

AMIT A VENDÉGÉRT TESZÜNK

Olyan frekventált pontokon helyeztünk el fertőtlenítő állomásokat, mint a recepció, a lobbi, az étterem bejárata vagy a liftek. Használatukkal megelőzhető, hogy a kézen lévő szennyeződéseket átragasszuk egy lift gombra majd egy másik emberre.

Alkoholos és megfelelő hatékonyságú fertőtlenítőszeres takarítást végzünk minden olyan felületen
(asztalok, bárpult, kilincsek, lift gombok, korlátok, csaptelep, villanykapcsolók, szobai használati tárgyak, szobakulcsok), amelyet egy nap folyamán számtalanszor megérinthetünk vagy tovább adhatunk.

Egy szállodában a nap legforgalmasabb pontja rendszerint a vacsora időszaka. Annak érdekében, hogy elkerüljük a zsúfoltságot turnusokat alkalmazunk így lehetőséget biztosítunk a szellősebb asztalfoglaláshoz.

Lifthasználat során vendégeinket arra ösztönözzük, hogy egy időben maximum 4 fő vegye azt igénybe, kivéve az egy háztartásban élőket.

Gyakori takarítással vendégeink szobáinak tisztaságát is biztosítjuk, ezért a kilincskártya használatával bátran jelezzük a takarítási szándékot.

A tiszta textíliák csak a szoba tisztítása és fertőtlenítése után kerülnek be a szobába.  

Rendszeres szellőztetéssel és a szellőzőrendszer megfelelő karbantartásával biztosítjuk a friss levegőt a szálloda helységeiben. 

A legtöbb szolgáltatásunk érintésmentes fizetési móddal is elérhető. 

Egészségügyi szolgáltatást nyújtó intézményként kollégáink védettségi igazolvánnyal rendelkeznek.

 

AMIT A VENDÉG TEHET ÉRTÜNK

Ebben az időszakban nem csak vendégeink, de dolgozóink védelmére is kiemelten ügyelünk, hogy a koronavírus ne nyomhassa rá bélyegét a szolgáltatások minőségére. Ezért, amennyiben az alábbi tüneteket felfedezi magán, csökkentse a lehető legkisebbre a közösségi érintkezések alkalmát.

Balneo Hotel - Covid tünetek

Garantáltan a legjobb ár
Közvetlen kapcsolat a szálláshellyel
Azonnali információ szolgáltatás
Foglalások rugalmas kezelése
Extra szolgáltatások foglalása szobafoglalása mellé