Csapatépítés

Indoor & outdoor programok

Különleges programokat keres csapatépítőkhöz? Ez az egyik specialitásunk!

Szolgáltatásaink között számos érdekesség található, válasszon közülük. Matyóföld tovább gazdagítja a lehetőségeket. Íme egy kis ízelítő a lehetőségekből, melyeknek tényleg csak a fantázia szab határt. 

Indoor programok


Ökomóka, környezettudatos kreatívkodás

A csapatépítő program során a közös munka és az együtt gondolkodás kovácsolja össze a csapatot, miközben a környezettudatosság jegyében egy igazán izgalmas, kreatív alkotófolyamat zajlik. Határt csak a fantázia szab! 

A program időtartama 2 óra, helyszín: a szálloda.


Színház az egész világ – tematikus szerepjáték

A résztvevők egy valódi színész útmutatásai segítségével színészekké lépnek elő, majd kellékeket, különleges szavakat és szókapcsolatokat, szófordulatokat kapnak. A szerepjátékok élethű színdarabokként kelnek életre, a szereposztás és a felkészülés után jelmezekbe bújva kezdődhet a rejtélyes és misztikus játék.

A program időtartama 1-2 óra, helyszín: a szálloda.


Rejtélyes éjjel Columbiában – krimiprogram

A nyomozós krimiprogram különleges élmény mindenki számára. A játékosok kisebb csoportokban egy interaktív színészi produkció keretein belül különleges csapatépítés részeseivé válnak. A játék során az emberismeret, a logika, a józan paraszti ész és a csapatmunka jut nagy szerephez.

A program időtartama 2 óra, helyszín: a szálloda.


Borvacsora

Szállodánk éttermében időről időre különleges gasztroélményben lehet része a vendégeknek. Borvacsoráink alkalmával egy-egy tematika mentén valódi ízutazáson vehetnek részt. Több fogásos, tányérszervizes vacsoráink mellé egyedileg válogatott, az ízekhez illeszkedő borsort kínálunk.

Outdoor programok


A kövesdi legenda nyomában

A kihívást rejtő program számtalan izgalmat, titkot és meglepetést tartogat. A játék célja egy elveszett legenda felkutatása. A csoportot induláskor pogácsa és házi pálinka fogadja, a program Mezőkövesd nevezetességein át vezet. A csapatokat játékos élményállomások várják, minden nevezetesség egy-egy kihívást rejtő feladatot rejt. A legenda a program során megszerzett információkból bomlik ki, a játék végén a társaság együtt tudja megfejteni a titkot. A várt jutalom sem marad el! 

A program időtartama 2-3 óra, helyszín: Mezőkövesd.


Wine Trip – Ládakereső túra GPS-szel, borokkal és finomságokkal

A játékosoknak a hagyományos geocaching programtól kissé eltérő, ám annál izgalmasabb feladatokban lesz részük. A gps-s tájékozódás mellett a társaságnak nagy hangsúlyt kell fektetnie a feladatok pontos megoldására, melyek ládikókban várják őket. Ám megesik az is, hogy bort találnak megoldandó feladat helyett! A hagyományos tájékozódás, az információk pontos követése segíti a csapattagokat a feladatok megoldásában. A cél minden ládikó felfedése, a játék időre megy! Az útvonal kerékpárral is teljesíthető. 

A program időtartama 2 óra, helyszín: Mezőkövesd.


Élmények bográcsban

A kalandok rövidek, a csapatszellemet, a közös munkát hivatottak erősíteni. A szuper teljesítésért cserébe a csapatok megkapnak mindent, ami egy sikeres bográcsos étel elkészítéséhez szükséges: a receptet, az eszközöket, a főbb alapanyagokat, kiegészítőket, fűszereket. 

A program időtartama 4 óra, helyszín: Mezőkövesd.


Bubifoci – a foci, mint csapatjáték

A játékosok egy felfújható “buborékban” játszanak, és csak a lábuk van szabadon térdtől lefelé. A szabályok ugyanazok, mint a fociban, annyi különbséggel, hogy nincsenek büntető lapok, a les fogalma ismeretlen és szabálytalankodni ér! Hihetetlenül szórakoztató a hatalmas buborékkal szaladgáló játékosok látványa, hát még az, amikor egy-egy ütközés után fejre, majd talpra állnak, mint a keljfeljancsi.

A program időtartama 2-3 óra, helyszín: a szálloda közelében.


Harci élmények: paintball

A valósághű szabadtéri harci játék egy laktanya rövid életét eleveníti fel. A játékokhoz teljes védőfelszerelést és biztonságos játékteret biztosítunk. Adrenalin növelő élmény! 

A program időtartama 1,5-2 óra, helyszín: a szállodától 10 kilométerre.


Matyodesign Tours

Egész napos program a Matyóföldhöz tartozó Tardon a Matyodesign hímzőműhelyének megtekintésével, tájházlátogatással, főzéssel, tésztakészítéssel, közös süteménykészítéssel, meglepetés ajándékokkal.


Kérjen egyedi ajánlatot speciálisan az Önök igényeire szabva! 

Garantáltan a legjobb ár
Közvetlen kapcsolat a szálláshellyel
Azonnali információ szolgáltatás
Foglalások rugalmas kezelése
Extra szolgáltatások foglalása szobafoglalása mellé