Csapatépítés

Indoor & outdoor programok

Különleges programokat keres csapatépítőkhöz? Ez az egyik specialitásunk!

Szolgáltatásaink között számos érdekesség található, válasszon közülük. Matyóföld tovább gazdagítja a lehetőségeket. Íme egy kis ízelítő a lehetőségekből, melyeknek tényleg csak a fantázia szab határt. 

Indoor programok


Ökomóka, környezettudatos kreatívkodás

A csapatépítő program során a közös munka és az együtt gondolkodás kovácsolja össze a csapatot, miközben a környezettudatosság jegyében egy igazán izgalmas, kreatív alkotófolyamat zajlik. Határt csak a fantázia szab! 

A program időtartama 2 óra, helyszín: a szálloda.


Színház az egész világ – tematikus szerepjáték

A résztvevők egy valódi színész útmutatásai segítségével színészekké lépnek elő, majd kellékeket, különleges szavakat és szókapcsolatokat, szófordulatokat kapnak. A szerepjátékok élethű színdarabokként kelnek életre, a szereposztás és a felkészülés után jelmezekbe bújva kezdődhet a rejtélyes és misztikus játék.

A program időtartama 1-2 óra, helyszín: a szálloda.


Rejtélyes éjjel Columbiában – krimiprogram

A nyomozós krimiprogram különleges élmény mindenki számára. A játékosok kisebb csoportokban egy interaktív színészi produkció keretein belül különleges csapatépítés részeseivé válnak. A játék során az emberismeret, a logika, a józan paraszti ész és a csapatmunka jut nagy szerephez.

A program időtartama 2 óra, helyszín: a szálloda.


Borvacsora

Szállodánk éttermében időről időre különleges gasztroélményben lehet része a vendégeknek. Borvacsoráink alkalmával egy-egy tematika mentén valódi ízutazáson vehetnek részt. Több fogásos, tányérszervizes vacsoráink mellé egyedileg válogatott, az ízekhez illeszkedő borsort kínálunk.

Outdoor programok


A kövesdi legenda nyomában

A kihívást rejtő program számtalan izgalmat, titkot és meglepetést tartogat. A játék célja egy elveszett legenda felkutatása. A csoportot induláskor pogácsa és házi pálinka fogadja, a program Mezőkövesd nevezetességein át vezet. A csapatokat játékos élményállomások várják, minden nevezetesség egy-egy kihívást rejtő feladatot rejt. A legenda a program során megszerzett információkból bomlik ki, a játék végén a társaság együtt tudja megfejteni a titkot. A várt jutalom sem marad el! 

A program időtartama 2-3 óra, helyszín: Mezőkövesd.


Wine Trip – Ládakereső túra GPS-szel, borokkal és finomságokkal

A játékosoknak a hagyományos geocaching programtól kissé eltérő, ám annál izgalmasabb feladatokban lesz részük. A gps-s tájékozódás mellett a társaságnak nagy hangsúlyt kell fektetnie a feladatok pontos megoldására, melyek ládikókban várják őket. Ám megesik az is, hogy bort találnak megoldandó feladat helyett! A hagyományos tájékozódás, az információk pontos követése segíti a csapattagokat a feladatok megoldásában. A cél minden ládikó felfedése, a játék időre megy! Az útvonal kerékpárral is teljesíthető. 

A program időtartama 2 óra, helyszín: Mezőkövesd.


Élmények bográcsban

A kalandok rövidek, a csapatszellemet, a közös munkát hivatottak erősíteni. A szuper teljesítésért cserébe a csapatok megkapnak mindent, ami egy sikeres bográcsos étel elkészítéséhez szükséges: a receptet, az eszközöket, a főbb alapanyagokat, kiegészítőket, fűszereket. 

A program időtartama 4 óra, helyszín: Mezőkövesd.


Bubifoci – a foci, mint csapatjáték

A játékosok egy felfújható “buborékban” játszanak, és csak a lábuk van szabadon térdtől lefelé. A szabályok ugyanazok, mint a fociban, annyi különbséggel, hogy nincsenek büntető lapok, a les fogalma ismeretlen és szabálytalankodni ér! Hihetetlenül szórakoztató a hatalmas buborékkal szaladgáló játékosok látványa, hát még az, amikor egy-egy ütközés után fejre, majd talpra állnak, mint a keljfeljancsi.

A program időtartama 2-3 óra, helyszín: a szálloda közelében.


Harci élmények: paintball

A valósághű szabadtéri harci játék egy laktanya rövid életét eleveníti fel. A játékokhoz teljes védőfelszerelést és biztonságos játékteret biztosítunk. Adrenalin növelő élmény! 

A program időtartama 1,5-2 óra, helyszín: a szállodától 10 kilométerre.


Matyodesign Tours

Egész napos program a Matyóföldhöz tartozó Tardon a Matyodesign hímzőműhelyének megtekintésével, tájházlátogatással, főzéssel, tésztakészítéssel, közös süteménykészítéssel, meglepetés ajándékokkal.


Kérjen egyedi ajánlatot speciálisan az Önök igényeire szabva! 

MEGÉRI ITT FOGLALNI
Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Nincs foglalási díj