Helyi látnivalók

Balneo Hotel - Helyi programok

Helyi látnivalók

Zsóry-fürdő

A Zsóry Gyógy- és Strandfürdő a szálloda szomszédságában, 11 hektáros ősfás parkban, élménymedencékkel, gyógy- és termál medencékkel, úszómedencével, gyermekmedencékkel várja a vendégeket. Saját forrása van, melyből az ország egyik legjobb és leghatásosabb gyógyvízével tölti meg medencéit. 


Matyodesign Tours

Egész napos program a Matyóföldhöz tartozó Tardon a Matyodesign hímzőműhelyének megtekintésével, tájházlátogatással, főzéssel, tésztakészítéssel, közös süteménykészítéssel, meglepetés ajándékokkal.


Matyó Múzeum

A matyó hímzést és a matyók életének hétköznapjait, ünnepeit bemutató kibővített, gazdag kiállítást tekinthetnek meg a vendégek.


Hadas városrész

A szabadon látogatható, skanzen jellegű városrész megőrizte a régi településszerkezetet. A zegzugos utcákon, 100-150 éves házakban bemutató-, alkotóhelyeket létesítettek. Bútorfestő, hímzőház, mézeskalács bemutatóház, üvegcsiszoló, festőművész- és szövőház, tűzzománcos ház és fazekasház is található a porták között. 


Mezőgazdasági Gépmúzeum

Az Európában egyedülálló múzeum 1979-ben nyitotta meg kapuit Hajdu Ráfis János több száz darabos magángyűjteményéből. A rendkívül gazdag kiállítás gépeink őseinek, őseink gépeinek állít emléket. Nemcsak százévesnél idősebb, működőképes gépmatuzsálemek láthatók, hanem matyó gazdasági porta is istállóval, ólas kerttel és a helyi népi iparművészek, valamint a gyűjtő saját alkotásaival díszített és berendezett pihenőház is.


HADNAGY ÚTI SPORTCENTRUM

A sport szerelmeseinek tenisz- és fallabdapályák kínálnak lehetőséget az aktivitásra, a szállodától csupán 4 km-re. A teljesen kezdőknek, az amatőr játékosoknak, valamint a profi versenyzőknek egyaránt kikapcsolódást nyújt.

Garantáltan a legjobb ár
Közvetlen kapcsolat a szálláshellyel
Azonnali információ szolgáltatás
Foglalások rugalmas kezelése
Extra szolgáltatások foglalása szobafoglalása mellé