Gasztronómia

Balneo Hotel - Gasztronómia

Gasztronómia

Egy tökéletes nap egy jó kávéval indul, és finom vacsorával zárul.

A hazai és nemzetközi konyha ízeit felvonultató éttermünkben a szezonális, régiós alapanyagokra helyezzük a hangsúlyt. Étlapunkon megtalálható sok helyi specialitás is, melyekhez sajtokat, füstöltárut a Bükk-hegység lábától hoznak termelőink. Házi lekvárokkal és szörpökkel, termelői mézzel fokozzuk az élményt Matyóföld szívében.

Kóstoljon bele!

A reggelit, vagy a finom fogásokat akár az étterem hangulatos, reggel napsütésben fürdőző teraszán is elfogyaszthatja. Gazdag büféreggelink kínálatát egészségsarok színesíti, de bőséges a választék hagyományos napindító fogásokból is. Ünnepi időszakokban a vacsora lehet a nap csúcspontja. A gyerekeknek külön fogások készülnek, a gyerekbüfében pedig az apróságok is könnyedén boldogulnak a vacsorájuk összeállításával.

LÁTVÁNYKONYHA

Balneo Hotel - Látványkonyha

Élőzene szól, a látványkonyhában pedig séfünk bravúrjai nyűgözik le a vendégeket. A fejedelmi vacsora zárása mi más is lehetne, mint cukrászunk helyben készült, házias süteményválogatása. Ha pedig egy vérpezsdítő finom koktéllal, vagy egy karakteres magyar borral szeretné levezetni a napot, bárunk este 22 óráig nyitva áll. 

Tavasztól őszig grillterasszal várjuk, a finom illatok garantáltan kicsalogatnak mindenkit a medencéből. Az ősz beköszöntével pedig laktató, testet-lelket melengető fogásokkal teli a’la carte étlapunké a főszerep. Aktuális szezonális ajánlatunkat itt tekintheti meg.

KÍNÁLAT ÉTELÉRZÉKENYEK SZÁMÁRA

… hogy ne kelljen azon törnie fejét, mit fog enni a hosszú hétvége alatt, távol az otthoni biztonságot nyújtó saját konyhától,

…. hogy Önnek is teljes legyen a pihenés,

… hogy a gluténmentes, laktózmentes, vegetáriánus  étkezési igény se szabjon határt az élvezeteknek.

Mi gondoskodunk a kényelméről!

Éttermünk 200 fős, amely családi és céges rendezvények számára is jól variálható helyszínt kínál.

Tekintse meg éttermünk kínálatát, illetve kérje ajánlatunkat!

Garantáltan a legjobb ár
Közvetlen kapcsolat a szálláshellyel
Azonnali információ szolgáltatás
Foglalások rugalmas kezelése
Extra szolgáltatások foglalása szobafoglalása mellé