Hotel

A Balneo Hotel Zsori Thermal& Wellness 134 kényelmes, kellemes, otthonos szobával várja vendégeit.

Bővebben

Szállodánk igyekszik minden igényt kielégíteni folyamatosan bővülő szolgáltatásaival. Legyen szó hosszabbításról, állatbarát szolgáltatásról vagy akár egy gyermekjátszó szobáról, garantáljuk, hogy nálunk megtalálja, amire szüksége van!

Bővebben

Egy tökéletes nap egy jó kávéval indul, és finom vacsorával zárul. A hazai és nemzetközi konyha ízeit felvonultató éttermünkben szezonális, helyi alapanyagokból készítünk mindent, hogy minél frissebb és egészségesebb ételek kerüljenek az asztalra. Étlapunkon megtalálható sok helyi specialitás is.

Bővebben

Mozduljon ki a szálloda falai közül és fedezze fel a vidék szépségeit! Elég csak az utca túloldaláig menni, és máris úgy érzi, Matyóföld kincseit egy helyen összegyűjtve élvezheti. Kóstoljon bele a vidék ízébe!

Bővebben

Szállodánk Matyóföld szívében, Budapesttől egy órányira, az M3 autópálya közelében 9 különböző méretű teremmel, illetve számos indoor és outdoor programmal áll a családi és céges rendezvények rendelkezésére a 2 főstől a 200 fősig. Mutatjuk a lehetőségeket!

Bővebben

Mezőkövesdről számos érdekes helyre kirándulhatnak anélkül, hogy 35 kilométernél távolabbra utaznának. Ismerkedjen meg helyi és környékbeli látnivalóinkkal, kövesse nyomon aktuális havi programjainkat is!

Bővebben

2020. június 1-től megújul hűségprogramunk. Szállodánk megbecsüli törzsvendégei hűségét, és az extra szolgáltatások mellett további kedvezményekkel kedveskedünk vendégeinknek.

Bővebben

Lépjen kapcsolatba velünk telefonon vagy e-mail-ben. Tekintse meg, hogyan közelítheti meg szállodánkat különböző közlekedési eszközzel.

Bővebben

Szállodánk mindig is nagy hangsúlyt fektetett az alapvető higiéniás feltételek biztosítására, de a koronavírus megjelenése óta fokozottabb tisztasági intézkedésekre van szükség, ezért dolgoztuk ki a SAFE & CLEAN PROGRAM-ot.

Bővebben

A Zsóry Sportkomplexum a Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness szállodától pár méterre helyezkedik el, Mezőkövesden, az M3-as autópályán Budapesttől és Debrecentől egyaránt 1 órányi autóútra. A Sportkomplexum rendelkezik egy fedett csarnokkal, egy edzőteremmel és 3 db füves edzőpályával.

Bővebben
Garantáltan a legjobb ár
Közvetlen kapcsolat a szálláshellyel
Azonnali információ szolgáltatás
Foglalások rugalmas kezelése
Extra szolgáltatások foglalása szobafoglalása mellé