Hotel

A Balneo Hotel Zsori Thermal& Wellness 134 kényelmes, kellemes, otthonos szobával várja vendégeit.

Bővebben

Wellness & Medical részlegünkön nem egyszerű fürdőzést kínálunk: feltöltődést, újjászületést, testi-lelki megújulást, a Zsóry gyógyvíz által. Szolgáltatásaink együttesen gondoskodnak majd róla, hogy felfrissülve, megfiatalodva térjen haza.

Bővebben

Szállodánk igyekszik minden igényt kielégíteni folyamatosan bővülő szolgáltatásaival. Legyen szó hosszabbításról, állatbarát szolgáltatásról vagy akár egy gyermekjátszó szobáról, garantáljuk, hogy nálunk megtalálja, amire szüksége van!

Bővebben

Egy tökéletes nap egy jó kávéval indul, és finom vacsorával zárul. A hazai és nemzetközi konyha ízeit felvonultató éttermünkben szezonális, helyi alapanyagokból készítünk mindent, hogy minél frissebb és egészségesebb ételek kerüljenek az asztalra. Étlapunkon megtalálható sok helyi specialitás is.

Bővebben

Mezőkövesdről számos érdekes helyre kirándulhatnak anélkül, hogy 35 kilométernél távolabbra utaznának. Ismerkedjen meg helyi és környékbeli látnivalóinkkal, kövesse nyomon aktuális havi programjainkat is!

Bővebben

Tekintse meg Szállodánk fényképeit.

Bővebben

2020. június 1-től megújul hűségprogramunk. Szállodánk megbecsüli törzsvendégei hűségét, és az extra szolgáltatások mellett további kedvezményekkel kedveskedünk vendégeinknek.

Bővebben

Mozduljon ki a szálloda falai közül és fedezze fel a vidék szépségeit! Elég csak az utca túloldaláig menni, és máris úgy érzi, Matyóföld kincseit egy helyen összegyűjtve élvezheti. Kóstoljon bele a vidék ízébe!

Bővebben

A Zsóry Sportkomplexum a Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness szállodától pár méterre helyezkedik el, Mezőkövesden, az M3-as autópályán Budapesttől és Debrecentől egyaránt 1 órányi autóútra. A Sportkomplexum rendelkezik egy fedett csarnokkal, egy edzőteremmel és 3 db füves edzőpályával.

Bővebben

Lépjen kapcsolatba velünk telefonon vagy e-mail-ben. Tekintse meg, hogyan közelítheti meg szállodánkat különböző közlekedési eszközzel.

Bővebben
Garantáltan a legjobb ár
Közvetlen kapcsolat a szálláshellyel
Azonnali információ szolgáltatás
Foglalások rugalmas kezelése
Extra szolgáltatások foglalása szobafoglalása mellé