Energetikai korszerűsítés

Kedvezményezett: Hungarian Medical & Spa Szolgáltató Kft.

Projekt címe: Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness energetikai korszerűsítése

Támogatás összege: 15,86 millió forint

Támogatás intenzitása: 55%

A projekt fizikai zárása: 2022.03.31.

Projekt azonosító száma: GINOP-4.1.4-19-2020-00520

Balneo Hotel - Szécsenyi 2020 logó

PROJEKT BEMUTATÁSA

A most induló fejlesztés célja a Mezőkövesd Zsóry területén lévő BALNEO HOTEL ZSORI THERMAL & WELLNESS energetikai korszerűsítése, az épület energiahatékonyságának javítása megújuló energiaforrások használatával.

Jelen piaci helyzetben a szállodaipari szolgáltatók versenye éleződik, növekszik a fogyasztói elvárás több és új szolgáltatások iránt jó és minőségi környezetben. A piaci versenyben helytálláshoz a kiváló szakmai színvonal garantálása mellett a költségek alacsony szinten tartása is elengedhetetlen a környezettudatosság szem előtt tartásával. A tervezett célok elérése érdekében jelen pályázat keretén belül a cég telephelyének épületenergetikai korszerűsítése és megújuló energia felhasználásának növelése valósul meg 27,96 négyzetméter sík kollektor és 50 kw névleges teljesítményű napelemes rendszer telepítésével. A most induló projekt segítségével – előzetes számítások alapján – a jelenlegi villamos energia felhasználást közel a harmadára tudjuk csökkenteni, amit megújuló energiaforrásból állítunk majd elő. A megvalósuló beruházás közvetlen eredményeként csökken a fosszilis energiahordozók felhasználása korszerű, megújuló energiahasználat mellett, csökkenek a vállalkozásunk üzemeltetési költségei, így anyagi forrásainkat munkabérek fejlesztésére, szállodaipari eszközparkunk bővítésére és új szolgáltatások bevezetésére tudjuk koncentrálni. A most induló beruházásnak köszönhetően több vendéget tudunk magasabb színvonalon és kényelemben kiszolgálni így a vásárlói elégedettség jelentős növekedésére számítunk, mindeközben több munkavállalónak tudunk minőségi munkalehetőséget biztosítani.

A projekt finanszírozása az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap Társfinanszírozásával, a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül valósul meg.

Garantáltan a legjobb ár
Közvetlen kapcsolat a szálláshellyel
Azonnali információ szolgáltatás
Foglalások rugalmas kezelése
Extra szolgáltatások foglalása szobafoglalása mellé