Családi élmények

Balneo Hotel - Családi élmények

Pihenés az egész családnak!

A Balneo Hotel Zsori szállodában minden korosztály jól érzi magát, szolgáltatásaink garantálják, hogy egy percig sem fog unatkozni a család.

Válasszon bennünket, ha gyerekekkel érkezik, de akkor is nyugodtan ránk bízhatja magát, ha több generáció együtt szeretné eltölteni pihenését.

Kényelmes szoba

Családbarát apartmanjainkban két külön helyiség is a vendégek rendelkezésére áll, a hálóhelyiségben gyermekágy vagy pótágy elhelyezésére is van lehetőség. Itt akár 3 felnőtt és 2 gyermek is elfér, illetve nagyobb családok, több generáció számára is kényelmes, otthonos.

Együtt pancsol a család

A szállodában télen-nyáron különleges fürdőzést kínál élménymedencénk, amelyben két kiúszón át a szabadba is kiúszhatunk. Az élményelemek között az idősebbek és az egészen kicsik is találnak nekik valót.

Zsóry Gyógy- és Strandfürdő


Szállodánk közvetlen szomszédságában áll a Zsóry Gyógy- és Strandfürdő, ahol szintén tengernyi lehetőség várja a kicsiket és nagyokat. Az élményfürdőben és uszodában többek között pezsgőágyak, hidromasszázs fülkék, csésze alakú pezsgőmedence, nyakzuhatagok, sodró folyosó, hullámmedence, csúszdák, feszített víztükrű úszómedence biztosítják a kellemes kikapcsolódást.

A szabadtéri strandfürdő területén pedig további élmény- és gyerekmedencék, csúszdapark, gyógymedencék gazdagítják a kínálatot.

Jöjjön el hozzánk,

nálunk egész évben

a családoké a főszerep!

FOGLALJON ITT, GARANTÁLTAN A LEGJOBB ÁRON!

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak 2 perc alatt!

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!

Garantáltan a legjobb ár
Közvetlen kapcsolat a szálláshellyel
Azonnali információ szolgáltatás
Foglalások rugalmas kezelése
Extra szolgáltatások foglalása szobafoglalása mellé