Általános információk

MIÉRT VÁLASSZÁK A BALNEO HOTEL ZSORI THERMAL &WELLNESS-T?

  • Matyóföld szívében, a gyógyvizéről híres Zsóry-fürdőn fekvő szállodánkban várjuk kedves vendégeinket Budapesttől csupán egy órányira.
  • Szállodánk karnyújtásnyira található a Tisza-tó vadregényes vízi világától, a Bükk valamint a Mátra vonulataitól és az Egri borvidéktől.
  • Éttermünk ínyenc gasztronómiával várja Önöket, közvetlen teraszkapcsolattal, így egy napsütéses reggelen, vagy egy kellemes nyári esten étkezéseiket a szabadban is eltölthetik.
  • Kiváló wellness szolgáltatásokkal, kényeztető kezelésekkel igyekszünk az itt tartózkodást még kellemesebbé tenni.
  • Barátságos és figyelmes személyzetünk várja Önöket szeretettel.

Hasznos Információk utazása megtervezéséhez (ABC rendben):

Bár: Nyitvatartás 07:30-22:00

Dohányzás: A szálloda teljes épületében, beleértve az erkélyeket is, a dohányzás tilos. Dohányzásra csak a kijelölt dohányzóhelyeken van lehetőség.

Étterem: Büféreggeli 07:30-10:00, Büfévacsora 17:30-20:30, Ebéd: 12:00-15:00

Fizetési mód: OTP, MKB és K&H SZÉP kártyát elfogadunk. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a helyszínen csak saját nevére szóló Szép kártyával tud fizetni, más kártyáját nem áll módunkban elfogadni.

Szállodánkban VISA, MasterCard és Maestro bankkártyát fogadunk el.

Készpénzes fizetés esetén elfogadott valuták: HUF, EUR. Az Euro árfolyamát a Magyar Nemzeti Bank aktuális középárfolyama alapján állítjuk be. Felhívjuk figyelmét arra, hogy Euroval történő fizetés esetén a legmagasabb bankjegy a 200 EURO, amit módunkban áll elfogadni.

Háziállat: Szállodánkban szeretettel fogadjuk vendégeink háziállatait is. Erre vonatkozó részletes szabályzatunkat itt olvashatja. ​​​​​​

Idegenforgalmi Adó: Az idegenforgalmi adó Mezőkövesd közigazgatási területén 350 Ft / fő / éj, mely 18 éves kor felett fizetendő. Honlapunkon megadott szállásáraink az idegenforgalmi adót nem tartalmazzák.

Kaució: Felhívjuk szíves figyelmét, hogy érkezéskor a Hotel felterheli szobaszámlájára a a kulcskártya elvesztése esetén kiszabott árat: 1000 Ft / kártya, melyet utazáskor, a kulcskártya leadásakor sztornózunk.

Köntös: A fürdőköntöst szobájában a gardróbszekrénybe készítettük. Kérjük olvassa el a cserére vonatkozó környezetvédelmi irányelveket. Amennyiben speciális méretű fürdőköpenyre van szüksége, kérjük, forduljon a Recepcióhoz. 

Masszázs: Nyitvatartás 09:00-17:00. Előre lefoglalt masszázs időpontjáról a helyszínen egy kis emlékeztető kártyát adunk Önnek, melynek másolatát Ön által aláírva a Spa recepció megőrzi. A lefoglalt masszázst az időpontot megelőző 24 óráig szabadon módosíthatja, vagy törölheti. 24 órán belül a masszázs időpontja nem módosítható és nem lemondható, ellenkező esetben a masszázs költsége fizetendő, amelyet a recepciós a szobaszámlájára terhel.

Parkolás: A szállóvendégek gépjárművei térítés ellenében parkolhatnak a szálloda parkolójában. A parkolási díj: 1150.- Ft/éjszaka. A szálloda parkolója nem őrzött, kamerával nem megfigyelt terület. A bent parkoló autókban keletkezett károkért és az autóban hagyott értéktárgyakért felelősséget nem vállalunk.

Recepció: Kollégáink a nap 24 órájában állnak vendégeink rendelkezésére. A recepció a szobai telefon 9-es gombjával hívható.

Szobák: A szállodai szobák érkezés napján délután 14 órától, távozás napján délelőtt 10 óráig állnak rendelkezésükre. Az ettől eltérő időpontban történő érkezést kérjük, előre jelezni szíveskedjenek! Előzetes értesítés hiányában a szállodai szobákat érkezés napján 18:00 óráig áll módunkban fenntartani.

Wellness részleg: Gyógymedencéink 08:00-19:00-ig használhatóak. A wellness részleg egyéb medencéi és a szaunavilág 08:00-tól 20:00-ig állnak vendégeink rendelkezésére.

Garantáltan a legjobb ár
Közvetlen kapcsolat a szálláshellyel
Azonnali információ szolgáltatás
Foglalások rugalmas kezelése
Extra szolgáltatások foglalása szobafoglalása mellé